Ons team

Ons team2018-10-17T10:06:34+00:00
Ons team

Een multidisciplinair en bevlogen team…. die allen vanuit hun eigen expertise/vakmanschap bijdragen aan het leren, ontwikkelen en het veranderproces van mensen.

bernoud jonker

Bernoud Jonker

“Verandering is de enige constante”

Iedereen heeft ontzettend veel talent, het is in het belang van medewerkers en organisaties dat deze talenten optimaal benut worden. Serious Gaming is een fantastisch instrument om te leren en te ontwikkelen. Meer weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

gonnie van alphen

Gonnie van Alphen

“Geloof in de ontwikkelbaarheid van mensen en organisaties is een belangrijke voorwaarde voor het succes”

Ik denk met je mee, spiegel je, geef je inzichten over hoe je brein werkt, hoe je kunt ingrijpen op je brein en denk met jou mee vanuit een neurocognitieve invalshoek. Meer weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

Jan Bert van der Slijk

“Je kunt de windrichting niet veranderen, wel kun je de zeilen bijzetten. Wat mij beweegt is een behoefte om duurzame veranderingen te brengen”

De rode draad in mijn loopbaan is een onvermoeibare drive om organisaties en medewerkers beter te maken. Dat doe ik als een vindingrijke en analytisch ingestelde vernieuwer, waar nodig direct en rationeel, maar altijd enthousiast, openhartig en met oog voor de menselijke maat. Meer weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

wiebren pool

Wiebren Pool

“Als je met een groep mensen iets wil bereiken, begint en eindigt alles bij het begrip verantwoordelijkheid.”

Mijn pragmatische benadering zorgt voor veranderingen die duurzaam zijn en ten goede komen aan de gehele organisatie. Ondernemers, managers en medewerkers komen tot nieuwe inzichten en ontdekken tegelijkertijd dat organiseren ‘gewoon’ werken is, maar nu met dit verschil dat het organiseren pragmatischer kan, op basis van ieders praktische wijsheid. Meer weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

Ronald Zuidema

“Leren en ervaren door te doen!”

Mijn VISIE is een wereld vol gelukkige mensen die hun talenten benutten voor hun bestaansrecht en dat uitoefenen met passie voor hun ondernemerschap. Hun centraal zetten in mijn netwerk, die ondernemers praktisch ondersteunt in bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen

Gerda Cramer

“Je krijgt pas rendement als je jezelf kent”

Mensen en organisaties van binnen uit laten bewegen richting zelfvertrouwen en resultaat is mijn kracht en plezier. Gedragsverandering brengt veel in beweging. Ik spiegel gedrag en laat personen een nieuwe beweging maken. Je kunt niet meer worden dan jezelf maar je kunt wel meer jezelf worden.
groepsfoto re-xplore

Enkele van onze klanten: